Estetisk tandvÄrd - Dr. med. dent. Stellan Bergert

Estetiska tÀnder kan vara minst lika viktiga för patienten som en bra funktion av bettet. Munnen och dÀrmed ocksÄ tÀnderna anvÀnds inte bara för att Àta, utan för vÄr dagliga kommunikation med vÄra medmÀnniskor och Àr viktigt för vÄrt sjÀlvförtroende.

En del vill ha ett vitt `HollywoodleendeŽ, andra vill faktiskt ha en lite sned tand. Tillsammans hittar vi bÀsta lösning och stil som passar dig bÀst.

För de som önskar Àr jag glad att kunna erbjuda mina patienter det "lilla extra" nÀr det gÀller estetisk tandvÄrd.

Som först i södra Sverige Àr jag licensierat att kunna erbjuda Lumineers, en speciell skalfasad som Àr lika tunn som en kontaktlins och gör det möjligt att sÀtta fasaden pÄ de egna tÀnderna utan att behöva slipa ner dem, som man gör vid konventionella metoder för att fÄ plats. Behandlingen Àr pÄ sÄ sÀtt effektiv och nÀstintill smÀrtfri.

Lumineers Àr nytt i Sverige, men det har funnits lÀnge pÄ marknaden och kan uppvisa mer Àn 20 Ärs beprövad erfarenhet och dokumentation.

Jag kan dessutom erbjuda tyska "Non-Prep-Veneers", ett patenterad koncept av extremt tunna skalfasader som inte Àr tjockare Àn 0,1mm.

Kvalitet made i Tyskland och ett smidigt behandlingskoncept dÀr patienten Àr delaktig i hela den spÀnnade estetiska processen att fÄ nya tÀnder sÀkestÀller optimala resultat.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patienten Àr delaktig:

Jag utför alltid sÄ kallade "wax-up och mock-up", vilket betyder att man kan se och diskutera behandlingsresultatet pÄ en gipsmodell och göra en provning i patientens mun innan det fÀrdiga arbetet blir fÀrdigstÀllt.

SÄ blir det inga överraskningar och patienten kan med min hjÀlp pÄverka sitt nya utseende och leende.

 

Utöver skalfasader erbjuds alla varianter av kosmetisk tandvÄrd.

HÀr följer en lista med de vanligaste anledningarna till att vi gÄr in och gör kosmetisk tandvÄrd:

 

  • MissfĂ€rgade tĂ€nder
  • Fula, stora lagningar i framtĂ€nderna
  • Mellanrum mellan framtĂ€nderna i överkĂ€ken
  • UtstĂ„ende tĂ€nder
  • FelstĂ€llda tĂ€nder
  • TrĂ„ngstĂ€llda tĂ€nder
  • Frakturerade tĂ€nder
  • Nedslitna tĂ€nder

 

v1.1s © Bäck Design 2008-2018