Om Oss - TandlÀkare Dr.med.dent. Stellan Bergert 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söker du högkvalitativ tandvÄrd i södra Sverige eller information om estetisk/kosmetisk tandvÄrd, tandimplantat och tandimplantatbehandling, dÄ har du kommit rÀtt!

Vi behandlar inte bara dina tÀnder, utan vi försöker alltid se helheten och lÀgger stor vikt pÄ dina önskningar och behov! Vi vill att du som patient kan kÀnna dig trygg och att du trivs nÀr du Àr hos oss. Vi har stor erfarenhet av att hantera tandvÄrdsrÀdsla och vi ger dig den tid du behöver för att hitta förtroendet till oss. 

Vi erbjuder flera unika behandlingssÀtt och tekniker.

BÄde nÀr det gÀller "normal allmÀntandvÄrd" eller avancerade kirurgiska ingrepp sÄ arbetar vi alltid minimalinvasivt, vilket betyder att vi vÄrdar sÄ mycket som möjligt av dina vÀvnader, din tandsubstans eller ditt tandben.

Vi Àr ensamma om söder om Stockholm att erbjuda extremt tunna skalfasader som gör det möjligt att utföra en estetiskt tandbehandling utan att beslipa dina tÀnder.

Vi Àr först i sydöstra Sverige med att anvÀnda oss av piezo-kirurgi nÀr det gÀller oralkirurgiska ingrepp, en teknik som Àr överlÀgsen klassiska metoder.

Hos oss kan du fÄ all typ av tandvÄrd, implantatkirurgi utförs av oss personligen.

 

Vi Àr utvald som Referensklinik gÀllande implantatbehandling och benuppbyggnader av Medexa Diagnostisk Service AB Sverige, Botiss Germany och Biomet 3i Nordic AB.


Oss vetande Àr vi dessutom ensamma om i sydöstra Sverige att ha 3-dimensionell CT-röntgen pÄ kliniken, vilket utökar patientsÀkerheten betydligt.

Vi anvÀnder oss av engÄngsborr och vi lÀgger extremt stor vikt pÄ hygien och rutiner.

Genom vÄrat samarbete med ledande tandtekniska laboratorier i Sverige, Tyskland och USA kombinerar vi det bÀsta utav 3 odontologiska vÀrldar och kan sÀkerstÀlla att vi hittar den perfekta lösningen just för dig, speciellt om du har ett flertal problem i munnen och Àr i behov av en bettrehabilitering.

 

Kort sagt:

Vi erbjuder behandlingar som allmÀn tandvÄrd, avancerade tandproteser, estetisk/kosmetisk tandvÄrd, ytbehandlingar och tandblekningar, veneers, lumineers, kronor och broar, lagningar och rotbehandlingar, dentala implantat, oralkirurgi och mycket mer.


Vi tar emot remisser.


Varmt vÀlkommen!

v1.1s © Bäck Design 2008-2018